DSC_4795_edited.jpg

Over Lotte

even voorstellen :) 

Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Met Lotte Kookt verzorg ik catering, take-away en kun je sinds kort ook bij mij langs komen op het terras van Hotel Kogerstaete in de Koog en genieten van mijn volledig vegetarisch lunch & diner (alleen op dinsdag & woensdag).  

Ik vind dat eten lekker, voedzaam en bewust moet zijn voor zowel jezelf als alles om je heen. Met deze reden kook ik vegetarisch maar zijn bijna alle gerechten ook veganistisch te bestellen. Ik wil graag dat iedereen van mijn eten kan genieten. Dus voor degene die het misschien nog wat spannend vindt, een bord zonder vlees, verras ik je graag op een hele toegankelijke manier met de vegetaische keuken. Maar ook voor degene met strenge dieetwensen en/of intoleranties doe ik graag mijn best om iets moois te bereiden.


Naast het verslinden van heel veel groenten verslijt ik ook heel wat boeken over voeding, want ondanks dat ik ervan overtuigd ben dat een vegetarisch of zelfs plantaardig dieet de gezondse oplossing is voor ons lichaam en de natuur, het vergt wel wat kennis om ervoor te zorgen dat je de juiste voedingswaarden tot je krijgt. Momenteel verdiep ik mij ook in het koken met de 5 elementen volgens de traditionele chinese voedingsleer.

Voor vragen kun je mij altijd een berichtje sturen of even bellen.

Wie weet tot snel!

Lotte

DSC_4725_edited.jpg